Zaterdag 4 nov 2023 - Emoties in balans (locatie: Apeldoorn)

Ontdek en ervaar welke essentiële oliën jou ondersteunen om emotioneel in balans te blijven en maak je eigen unieke product!


125,00 €

Voor wie

Voor deze workshop is enige basiskennis van Ayurveda niet verplicht maar wel een aanrader. 
Ben je bekend met Vata, Pitta en Kapha en wil je weten welke essentiële oliën deze gunstig beïnvloeden?
Dan is deze workshop iets voor jou!  


Praktische info 

Datum : zaterdag 20 mei  2023

Tijd : van 10.00 - 16.00 uur

Locatie : Wellness & aromatherapie, Woudweg 106, Klarenbeek (bij Apeldoorn)

Een heerlijke lunch is inbegrepen en je neemt na afloop je eigengemaakte product mee naar huis.

Je kent het vast wel: emoties en stemmingen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten en je dag er niet leuker op maken. Je zit te piekeren, je bent snel geïrriteerd, je hebt geen enkele motivatie of moet juist van alles van jezelf. En zo zijn er nog veel meer emoties die je kunnen beheersen.

Tijdens deze workshop vertel ik je over de werking van essentiële oliën. En hoe je ze op een simpele manier kunt inzetten bij emotionele onbalans.

We bespreken emoties vanuit Ayurvedisch perspectief. Ayurveda kent drie verschillende energietypes die in ieder van ons aanwezig zijn: Vata, Pitta en Kapha. Ieder energietype kent haar eigen specifieke emoties en stemmingen wanneer er onbalans is. In de workshop leer je welke essentiële oliën je dan kunt inzetten om jezelf emotioneel te ondersteunen. 

Een ruim aantal essentiële oliën komt aan bod. Ik vertel je over hun krachtige werking en natuurlijk gaan we ook veel ruiken en ervaren!

Wil jij ook weten hoe je je emoties kunt balanceren met aromatherapie en zelf een eigen product maken die je direct kunt gebruiken? 

Je bent van harte uitgenodigd bij deze workshop!