CURSUSSEN


Samen natuurlijke producten maken, precies zoals jij ze het lekkerst vindt.
Ik geef verschillende cursussen op de prachtige landelijke locatie van Stichting Wellness & Aromatherapie in Klarenbeek (bij Apeldoorn). 

Zit er iets leuks voor je bij? Klik op de cursus die je graag wilt bijwonen. Je komt dan terecht op de website van Stichting Wellness & Aromatherapie waar je je kunt aanmelden op jouw voorkeursdatum.

Tot dan!


ZEEP MAKEN

Een prachtig uitziend en heerlijk ruikend stuk natuurlijke zeep in je douche of op je wastafel. En dan ook nog eentje die je zelf hebt gemaakt. Wil jij dat ook?

Kom dan naar deze cursus om samen op traditionele wijze zeep te maken. We maken zeep volgens de cold process methode. Ik vertel je alles over de natuurlijke ingrediënten waar we mee gaan werken en wat deze zo voedend en verzorgend maken voor je huid. Met fijne geuren van verschillende essentiële oliën, bloemen en natuurlijke kleurpoeders maak jij je zeep helemaal naar jouw eigen smaak.

Data 2024:  11 oktober  (VOL) - 13 december

Locatie: Woudweg 106, Klarenbeek (bij Apeldoorn)


AYURVEDA & AROMATHERAPIE

Wil jij ook weten welk energietype jij bent volgens de Ayurveda en welke essentiële oliën bij je passen om emotioneel in balans te zijn? En wil je hier zelf een eigen product voor maken dat je direct kunt gebruiken? Dan is deze cursus iets voor jou.

We bespreken emoties vanuit Ayurvedisch perspectief. Ayurveda kent drie verschillende energietypes die in ieder van ons in meer of mindere mate aanwezig zijn: Vata, Pitta en Kapha. Ieder energietype kent haar eigen karaktereigenschappen en kwaliteiten, maar ook specifieke emoties en stemmingen wanneer er onbalans is.
In de cursus leer je welke essentiële oliën je kunt inzetten om jezelf emotioneel te ondersteunen en hoe je deze verwerkt in een heerlijk product.

Data 2024: 20 september - 15 november

Locatie: Woudweg 106, Klarenbeek (bij Apeldoorn)